Weekendvieringen:

Wij vieren de eucharistie op zaterdagen en zondagen in de volgende kerken en op de volgende uren:

H. Martinuskerk (Kerkplein 47a, Sint-Oedenrode)
Zaterdag om 17.00 uur
Zondag om 11.00 uur

H. Antoniuskerk (Lieshoutseweg 9a, Nijnsel)
Zaterdag om 19.00 uur

St. Genovevakerk (Sint-Genovevastraat 16, Son en Breugel)
Zondag om 10.00 uur
Zondag om 12.30 uur

Weekvieringen:

Wij vieren de eucharistie op weekdagen:
Van maandag t/m vrijdag om 19.00 uur in de H. Martinuskerk

Overige vaste vieringen

Aanbidding van het Allerheiligste:

Maandag t/m vrijdag na de mis in de H. Martinuskerk te Sint-Oedenrode

(Daarnaast is er extra gelegenheid tot aanbidding van het H. Sacrament in de Paastijd:
op dinsdagen van 9.30 – 10.00 uur in de St. Antoniuskerk bgv noveen ter ere van de H. Antonius van Padua)

Biechtgelegenheid

Na alle dagmissen in de H. Martinuskerk te Sint-Oedenrode

Komende vieringen

vr
Eucharistieviering met aansluitend uitstelling van het Allerheiligste @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
apr 23 @ 19:00
za
apr 24 @ 17:00

Intenties: Mien van Roosmalen – Schuurmans (mgd), Jan van de Meulengraaf (mgd), Tonnie van der Leest – Ruijs (mgd), An en Martien van der Vleuten – Hellings, Ter nagedachtenis aan de heer H. Raaijmakers en aan mevrouw A. Raaijmakers – van den Broek, Nelly van den Biggelaar – van Boxtel, Jo de Bie – Brouwers.

Eucharistieviering @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
apr 24 @ 19:00

Intenties: Martien van Zoggel, Willem Franken, Christien Jennissen- Cooijmans, Noud v.d. Zanden, Jan v.d. Meerakker, Louis en Corrie Verhagen- v.d. Burgt.

zo
apr 25 @ 10:00

Intenties: Leo en Mien Donkers-Wijnen, Mia Donkers-van Heeswijk, Jan Clevers  (1e jaargetijde), Hugo Cooijmans, Jan van Gool, Harry van de Ven, Ans van de Ven – Swinkels, Berta van Kemenade.

apr 25 @ 11:00

Deze viering is te volgen via ons YouTube kanaal.

apr 25 @ 12:30
ma
apr 26 @ 19:00
di
3de noveen ter ere van de H. Antonius van Padua @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
apr 27 @ 09:00
Rozenkransgebed @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
apr 27 @ 18:15 – 19:00
apr 27 @ 19:00
wo
apr 28 @ 19:00
do
apr 29 @ 19:00
vr
apr 30 @ 19:00
za
mei 1 @ 17:00
Eucharistieviering @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
mei 1 @ 19:00
zo
mei 2 @ 10:00

Intenties: Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Nellie van den Biggelaar – van de Sande, Corrie en Leo van de Ven van den Hurk, Jan van den Hurk, Gerrie Derks, Lena Meulenbroeks – Hazenberg, Marijke Meijnders – Pieters

mei 2 @ 11:00

Deze viering is te volgen via ons YouTube kanaal.

mei 2 @ 12:30

Intenties: Jan van den Berg, Dora Jeuken – Fleuren, Max Peeraer