Zondagsvieringen

Op zondag, de dag des Heren, vieren wij op de volgende uren eucharistie:

H. Martinuskerk (Kerkplein 47a, Sint-Oedenrode)
Zondag om 11.00 uur

H. Antoniuskerk (Lieshoutseweg 9a, Nijnsel)
Zaterdag om 19.00 uur

St. Genovevakerk (Sint-Genovevastraat 16, Son en Breugel)
Zondag om 10.00 uur en 12.30 uur.

Eucharistievieringen door de week

Van maandag t/m vrijdag om 19.00 uur in de Martinuskerk

Overige vaste vieringen

Aanbidding van het Allerheiligste:

Maandag t/m vrijdag na de mis in de Martinuskerk te Sint-Oedenrode

Daarnaast is er extra gelegenheid tot aanbidding van het H. Sacrament in de Paastijd:
op dinsdagen van 9.30 – 10.00 uur in de St. Antoniuskerk bgv noveen ter ere van de H. Antonius van Padua

Biechtgelegenheid

Na alle dagmissen in de Martinuskerk te Sint-Oedenrode

Bijzondere vieringen –gelegenheidsvieringen

Voor bijzondere vieringen, bij gelegenheid van doop, huwelijk, huwelijksjubileum of uitvaart kunt u contact opnemen met het Parochiesecretariaat.

Komende vieringen

do
Eucharistieviering met aansluitend uitstelling van het Allerheiligste @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
feb 25 @ 19:00
vr
feb 26 @ 19:00
za
feb 27 @ 17:00

Intenties: Mien van Roosmalen – Schuurmans (mgd), Riek van Kuijk – Renders (mgd), Tonnie van der Leest – Ruijs (mgd), Francine Oerlemans – Lathouwers (mgd), Ter nagedachtenis aan de heer H. Raaijmakers en mevrouw A. Raaijmakers – van den Broek, Johan (Broer) van der Zanden (mgd) en vanwege zijn verjaardag, Jan en Hanneke Kanters en Peggy en Roland Cox.

Eucharistieviering @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
feb 27 @ 19:00

Intenties: Louis en Corrie Verhagen- v.d. Burgt, Christien Jennissen- Cooijmans, Piet Sanders 1ste jaargetijde.

zo
feb 28 @ 10:00

Intenties: Mia Donkers-van Heeswijk, familie Donkers-Pijnenburg, Harrie van de Ven, Theo van Doremalen.

feb 28 @ 11:00

Deze viering is te volgen via ons Youtube kanaal.

Doopviering Eolynn Mae Vehani @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
feb 28 @ 12:30
feb 28 @ 12:30
ma
mrt 1 @ 19:00
di
mrt 2 @ 19:00
wo
mrt 3 @ 19:00
do
mrt 4 @ 19:00
vr
mrt 5 @ 19:00
za
mrt 6 @ 17:00
Eucharistieviering @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
mrt 6 @ 19:00
zo
mrt 7 @ 10:00
mrt 7 @ 11:00

Deze viering is te volgen via ons Youtube kanaal.

mrt 7 @ 12:30
ma