Woord- en communieviering @ Berkenstaete
nov 16 @ 16:30
Ceciliamis in het teken van het 50-jarig dameskoor @ Sint Genoveva – Breugel
nov 17 @ 09:30

Bisschop mgr de Korte gaat voor in de viering en het St Catharinagilde doet Vendelgebed en Vendelhulde.

Na de viering is er in Den Bauw een receptie waar iedereen van harte welkom is.

Kinderwoorddienst.

Intenties: Overleden familie van de Wijdeven, Mies van Eck, Marinus van der Zanden, Petronella van der Zanden-Rooijakkers, Henricus van der Zanden, Cor van der Zanden, Ad van der Zanden-Klijs, Maria van Eck-van der Zanden, Jo Vos, Jet Sanders-Smetsers, familie van der Linden.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor @ Sint Genoveva – Breugel
nov 17 @ 11:00

Collecte voor de Parochiële Caritas Instelling
Vandaag vervalt het gebruikelijke koffiedrinken in Den Bauw i.v.m. met de viering van het 50-jarig bestaan van het Breugels Dameskoor.
Intenties: Piet Melisse, Wim en Corrie van Duren-Blommers, Cor van der Laar, Harri van Rooij, Bert Hooijmaijers, Piet Sanders, Rien van den Hurk, Tonny Steinweg-Enneking, Johan van Kemeenade, Jef Heusschen, Jan van Eijndhoven.

Eucharistieviering @ Berkenstaete
nov 23 @ 16:30
Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
nov 24 @ 09:30

Intenties: Mia Donkers-van Heeswijk, Tiny Verhoeven-Hazenberg, Clara den Ouden-Dreesen, Janny Alkemade-Quist, familie van Heeswijk-van Vroonhoven, familie Donkers-van Heeswijk, familie van der Linden, voor een bijzondere intentie.

Eucharistieviering m.m.v. van het Sons Parochiekoor @ Sint Genoveva – Breugel
nov 24 @ 11:00

Intenties: Frits en Doortje Maas-de Bijl, Nolda Roestenburg-Versantvoort, Carel Swinkels, familie Hulsen.

Woord- en communieviering @ Berkenstaete
nov 30 @ 16:30
Eucharistieviering m.m.v. Breugels Kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
dec 1 @ 09:30

Kinderwoorddienst.

Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Cor Groeneweg, Piet Merks, Jan en Gré de Beer-Megens, Els Grootegoed-Weeber.

Vormselviering, waarin kinderen uit onze hele Heilige Oda-parochie worden gevormd door deken Joe Michael @ Sint Genoveva – Breugel
dec 1 @ 11:30