Familievieringen

In alle vieringen in de kerken van onze parochie zijn kinderen van welke leeftijd ook, van harte welkom. Ook in een ‘gewone’ viering valt er voor kinderen veel te beleven en ervaren.

Toch is het wel eens fijn als de Mis speciaal op hen is afgestemd. Dit zijn onze familievieringen voor gezinnen. Kinderen, hun ouders, maar ook opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen zijn in het bijzonder welkom. Samen vieren, vieringen voor iedereen!

Door de maatregelen rond het Coronavirus zijn onze Familievieringen stil komen te liggen. Na de zomervakantie gaan we ook met deze vieringen weer van start. Volgt u de Nieuwsbrief voor gezinnen voor de meest recente informatie hierover.

Nu al kunnen we zeggen dat op zondag 20 september we met families samen zullen vieren om Gods zegen te vragen over het nieuwe schooljaar en een start te maken met de voorbereiding op de Eerste Communie en het Vormsel.

• Genovevakerk Son en Breugel: 10.00 u
  • Martinuskerk Sint-Oedenrode: 11.00 u