Familievieringen

familievieringen1In alle vieringen in de kerken van onze parochie zijn kinderen van welke leeftijd ook, van harte welkom. Ook in een ‘gewone’ viering valt er voor kinderen veel te beleven en ervaren.

Toch is het wel eens fijn als de Mis speciaal op hen is afgestemd. Dit zijn onze familievieringen voor gezinnen met kinderen rond de basisschoolleeftijd. Kinderen, hun ouders, maar ook opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen zijn welkom.

We vieren samen de Mis. We luisteren naar verhalen uit de Bijbel, en we ‘vertalen’ deze verhalen naar de wereld van alledag, de wereld van jou en mij. De muziek is vrolijk, je kunt altijd meedoen met de preek, je mag meezingen en meedansen. En er zijn altijd wel taakjes die je mag doen.
Kortom: we mogen vrolijk en ongedwongen samen zijn rond Jezus.

We zouden het leuk vinden je in één van deze vieringen eens te ontmoeten.

poster-2016-2017

familievieringen2