Koren

Wilt u meezingen in één van onze koren? Van harte welkom! Wij hebben uw stem hard nodig. Zingen brengt plezier in het leven. Repetities stimuleren sociale contacten en gezelligheid.  Wij hebben enkele zeer inspirerende dirigenten en organisten die u met open armen ontvangen. In november 2020 zijn de koren van de Martinuskerk en de Antoniuskerk samengevoegd. De koren van de Genovevakerk zullen op termijn waarschijnlijk ook naar elkaar toegroeien. Dat maakt dat wij nu de volgende koren hebben:

• Martinuskerk, o.l.v. dirigent Otto Verheijen en organist Jos van Erp. Tevens familiekoor SinginOda o.l.v. Anne van Beljouw
  • Antoniuskerk, o.l.v. dirigente Nicoline van Esch en organist Henk van Riel.
  • Genovevakerk, o.l.v. dirigent Frans Lemmens en organiste Noortje Sluijter.

In de coronatijd wordt er gezongen met ensembles. In de Genovevakerk zingt dirigent Frans Lemmens iedere zondag met een ensemble. In de Martinuskerk zingt dirigent Otto Verheijen op de eerste en derde zondag met een ensemble. De tweede zondag wordt verzorgd door SinginOda en de vierde zondag wordt een ensemble verzorgd door oud-dirigent Nol Ardts en titulair organist Bert Augustus.

Neem contact op met één van onze koorleden, dirigenten of organisten. Wij horen u graag!

Anne van Beljouw:
Nicoline van Esch: