Stichting Behoud Martinuskerk

Deze Stichting is een zelfstandige stichting, los van het bestuur van de Martinuskerk, respectievelijk de Odaparochie, maar wel bedoeld om financiële ondersteuning te geven aan de parochie van de Heilige Oda te Sint-Oedenrode met betrekking tot het behoud van de Martinuskerk als gebouw en reserveringen voor de toekomst.
Het bestuur van de Stichting beoordeelt de aanvraag van parochiebestuur en besluit dan in welke mate de ondersteuning plaatsvindt of niet.

Om deze financiële ondersteuning mogelijk te maken organiseert de Stichting de jaarlijkse boekenbeurs in Sint-Oedenrode. De opbrengsten komen volledig aan deze stichting ten goede. Verdere informatie over de stichting kunt u vinden op de website: www.boeken-en-platenbeurs.nl

Trouwens uw boeken en platen voor de Boeken- en Platenbeurs kunt u inleveren op werkdagen in de kerk van Eerschot van 10.00 uur tot 12.00 uur, behalve tijdens de schoolvakanties. Daarnaast kunt u ook terecht bij Fried van den Brand, Baron van Coehoornlaan 13 in Sint-Oedenrode.