Sint-Oedenrode Centrum

jan 18 @ 09:00
za
Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
jan 19 @ 18:30

Intenties:  Theo Timmermans (mgd), Marie-Louise Timmermans – van de Pas, Jan van Roosmalen (mgd), Toon en Anna de Korte, Overleden ouders van de Burgt – de Haan.

zo
Eucharistieviering met Het Martinuskoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
jan 20 @ 09:30

Intenties: Harrie Verdiesen (mgd), Ad van der Heijden (mgd), Alie van Oorschodt – van den Eertwegh (mgd), José Peters (mgd), Leo van Driel (mgd) en Marietje van Driel – van der Heijden, Janske Bekkers, Leonie van der Poel – Peeters, Antoon en Nelly Adams – Seykens en zoon Willy, Fons Welte en overleden familieleden van familie Welte – van der Zanden, Uit dankbaarheid ter gelegenheid van een vijfenzestig jarig Huwelijk, Overleden familieleden van familie Linders en van familie Pepers, Uit dankbaarheid, Frens Versantvoort (mgd).

ma
jan 21 @ 09:00
wo
Eucharistieviering @ Heilige Ritakapel te Boskant
jan 23 @ 09:00

Intenties: Harry Kuijpers namens Processie Hakendover.

jan 25 @ 09:00
ma
jan 28 @ 09:00
feb 1 @ 09:00
za
GEEN Eucharistieviering @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
feb 2 @ 18:30

In verband met de installatieviering van Pastoor van Aken en kapelaan van de Mortel komen alle gangbare vieringen in het weekend van 2 en 3 februari te vervallen in alle kerken van de parochie.

zo
Pontificale eucharistieviering m.m.v. alle koren @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
feb 3 @ 10:30

Pontificale Eucharistieviering door Mgr. G.J.N. de Korte, waarbij installatie van Robert van Aken tot Pastoor van de Parochie Heilige Oda en presentatie van Kapelaan Bryan van de Mortel