za
Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
jan 18 @ 19:00

Intenties: Henriëtte Stakenburg – Peters (mgd), Toon en Anna de Korte – van Kempen.

zo
Eucharistieviering met Het Martinuskoor @ Heilige Martinus van Tours - Sint-Oedenrode
jan 19 @ 09:30

Intenties:  Mia van den Eertwegh – van Aarle (mgd), Janske Bekkers, Graard en Drika Donkers – van Heeswijk, Leonie van der Poel – Peeters, Antoon en Nelly Adams – Seijkens en zoon Willy.

Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 19 @ 09:30

Intenties: overleden ouders Verbruggen-Brugmans en dochter Doortje, Marinus en Piet Bosch, Jeanne en Peter Verstappen-van Riel, Jet Sanders-Smetsers, Noud Renders.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 19 @ 11:00

Intenties: Frits en Doortje Maas-de Bijl, Rien van den Hurk, Tonny Steinweg-Enneking, Riky van Rulo-Keijzers, Mariet Sanders.

Eucharistieviering met gemengd koor @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
jan 19 @ 11:00

Intenties: Levende en overleden vrijwilligers van deze kerk,  Petra en Jan Aarts- v.d. Laar, Johan van Zutphen en overl. familie, Joke v.d. Aa- Dortmans, Ad van Hastenberg, Thea Kwanten, Harrie Dekkers en overl. familie.

ma
jan 20 @ 19:00
di
jan 21 @ 19:00
wo
Eucharistieviering @ Heilige Ritakapel te Boskant
jan 22 @ 19:00
do
jan 23 @ 19:00
vr
jan 24 @ 19:00
jan 26 @ 09:30

Intenties: Tiny Verhoeven-Hazenberg, Clara den Ouden-Dreesen, Janny Alkemade-Quist, Jo Vos, Mia Donkers-van Heeswijk.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 26 @ 11:00

Intenties: Piet Melisse (1e jaargetijde), Nolda Roestenberg-Versantvoort (1e jaargetijde), Bert Hooijmaijers, Jef Heuschen, Johan van Kemenade.

ma
Biddende Moeders @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
jan 27 @ 13:45 – 14:15
jan 27 @ 19:00
di
jan 28 @ 19:00
do
jan 30 @ 19:00
vr
jan 31 @ 19:00
feb
feb 2 @ 09:30

Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Cor Groeneweg, Piet Merks, Els Grootegoed-Weber, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg.