za
Eucharistieviering m.m.v. het Sons Kamerkoor @ Sint Genoveva – Breugel
mrt 25 @ 18:30
Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
mrt 25 @ 18:30

Intenties:  Amélie Vasconcellis – van den Broek, Jan van de Ven, Johan Linders.

zo
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
mrt 26 @ 09:30

Intenties: Ietje van Dinther-Raeven, Fam van de Laar-van Heeswijk, Arie en Jet de Korte- van de Laar, Mien van de Kerkhof-Donkers, Hans Rosenberg, Janus Sanders, Harrie en Tonny Swinkels-Reloe, Mia Donkers-van Heeswijk, Martina Foolen-Jansen, Snoeba Eijkenboom, Ton Goossens.

Eucharistieviering met Het Martinuskoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
mrt 26 @ 09:30

Intenties:  Johan en Truus van Gerwen – Lathouwers en overleden familieleden, Marinus van Hout en Maria van Hout – Kapteijns, Nico van der Horst, Miet Kuijpers, Sjef en Petra van den Burgt – van de Wijdeven, Lies van den Brand – Verhoeven, Marietje van de Sande – Verhagen en kleinkind Sander, Leonie van der Poel – Peeters, Gerard van der Heijden vanwege zijn verjaardag en overleden familieleden Smulders en van der Heijden.

Peuter- en kleuterviering, thema: ‘Brood uit de Hemel’ @ Sint-Petrus’ Banden – Son
Peuter en Kleuterviering @ Zaaltje van de Goede Herderkerk
mrt 26 @ 10:00
Eucharistieviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor @ Sint-Petrus’ Banden – Son
mrt 26 @ 11:00

Intenties: Toon, Riek en Jo van Grotel, Corrie en Leo van de Ven-van den Hurk, Ed Tielemans, Aleida Hilgerdenaar-Koster, Frans van Beek, Familie Van Vroonhoven-Swinkels, Loes Mom-Wiekart, Alda Teunissen-Feijen, Laura, Frans en Thea Swinkels, Theo van Lieshout, Ouders Sanders-van de Berg en Jan.

Eucharistieviering met kinderkoor Okiko Nijnsel @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
mrt 26 @ 11:00

Intenties: Marietje v.d. Heijden- Manders, Lucin Bezdigian, Bert en Miet van Erp- v.d. Tillaart, dochter Dinie en zoon Wim,  Theo Moeskops.

ma
mrt 27 @ 09:00

De Viering van donderdag wordt voorafgegaan door het Rozenkransgebed vanaf 08.45 uur.

Eucharistieviering @ Sint-Petrus’ Banden – Son

za
Eucharistieviering met kerkkoor @ Heilige Martinus - Olland
apr 1 @ 17:30

Intenties: Karel v.d. Heijden, An v.d. Heijden-Rovers, An de Bie-v.d. Berk en Lambert Uijen.