vr
okt 21 @ 10:30
Eucharistieviering m.m.v. Rob van Stuivenberg @ Sint Genoveva – Breugel
okt 21 @ 18:30
Eucharistieviering met Het Goede Herderkoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
okt 21 @ 18:30

Intenties:  Fien Rovers – Markgraaff, Johan Rovers, Wim van Hommel, Dien de Leijer – Moeskops (maanddienst) en overleden familieleden.

Rozenkransgebed @ Mariakapel aan de Beverlaan
okt 21 @ 19:00
zo
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
okt 22 @ 09:30

Intenties: Ietje van Dinther-Raeven, Piet Egelmeers en ouders van Schijndel-Neelen, Jan Adriaans, ouders Saris-van Heeswijk, Sjaak van de Ven.

Eucharistieviering met Het Martinuskoor @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
okt 22 @ 09:30

Intenties: Wim van Iersel, Overleden ouders Reijs – Gunst, Overleden ouders van Breemaat – Hoefnagel, Paul, René en Wilma, Mien Verhoeven – Steenbakkers, Adriaan Ketelaars (maanddienst)  en Anna Ketelaars – Kremers, Stien en Wim Habraken, Willy Vermeulen, Nelly Vermeulen – Habraken, Carla Janssen – van den Hurk, Gerrit Roijakkers en overleden familieleden Smits en Roijakkers, Antoon en Nelly Adams – Seykens en zoon Willy, Overleden ouders Vos – van den Brand, Cor de Bever en overleden familieleden de Bever en van Zutphen, Overleden leden van de KBO in de maand september.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor @ Sint-Petrus’ Banden – Son
okt 22 @ 11:00

Collecte ten bate van diverse activiteiten van de Kerk in Burkina Faso
Intenties: Nell Gerzon-Kerstholt, Bets van de Ven-van den Oever, Leo Pagels, Nico de Jongh, Ouders Dings-Sanders, Louis Pessers, Cilia Hoonhout-van Schöll.

Eucharistieviering met Deo Favente @ Heilige Antonius van Padua - Nijnsel
okt 22 @ 11:00

Intenties: Arwin Oerlemans, Annie v.d. Laar, Marinus en Drika Verhagen- van Hooff en zoon Rini, Martien Raaijmakers, Jan Schepens, H. Mis uit dankbaarheid,  Rien v.d. Laar, overl. fam. v.d. Laar- v.d. Eertwegh, overl. fam. Vogels- Brugmans, overl. ouders Verstraten- Kronenburg, Henricus en Henrica v.d. Burgt- van Dijk en hun overl. kinderen en kleinkinderen. Piet Sauve.

Collecte voor Wereldmissiedag.

doop Szymon Skuza @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
okt 22 @ 14:00
avondwake Mw. M. van Driel – van der Heijden @ Heilige Martinus van Tours - Centrum