Zondag 5 mei op bedevaart naar Den Bosch

Wie het parochieleven volgt, weet dat tieners, vormelingen en iedereen die aan wil sluiten in de meimaand in alle vroegte van Sint-Oedenrode naar de Sint Janskathedraal in Den Bosch lopen (20 km) om ‘op bezoek’ te gaan bij de Zoete Moeder, het devotiebeeld van Maria in de Sint Jan. Ook dit jaar lopen we naar Den Bosch. Deze kleine maar heuse bedevaart heeft dit jaar een bijzonder tintje. Vincent Blom, jarenlang pastoor van de Odaprochie, is nu plebaan, pastoor van de Sint Jan, in Den Bosch. Na de Mis van 10.00 u, die we zullen bijwonen, zal plebaan Blom ons ontvangen op de plebanie, naast de Sint Jan. De plek ook waar onze huidige pastoor Robert van Aken lang gewoond heeft.

Deze kleine bedevaart vindt plaats op zondag 5 mei, de laatste zondag van de meivakantie. Wilt u meelopen? Dan graag een berichtje naar secretariaat@heiligeodaparochie.nl met hoeveel personen u aan wilt sluiten. U krijgt dan nadere informatie over de voettocht. Families van tieners en vormelingen, pelgrims die in oktober met de parochie op bedevaart naar Lourdes zijn geweest: van harte welkom om aan te sluiten. We hopen op een mooie bedevaart!

Manon van den Broek