Vieringenrooster aangepast

Met ingang van het nieuwe schooljaar (maandag 5 september) is het rooster van de vieringen in onze parochie aangepast.

De doordeweekse vieringen zijn voortaan allemaal in de Antoniuskerk in Nijnsel, afgezien van de wekelijkse viering in de Ritakapel in Boskant op woensdagavond. In plaats van korte aanbiddingsmomenten na elke avondmis, hebben we gekozen voor een langere tijd van eucharistische aanbidding na de mis van donderdagavond.

Omdat er in Sint-Oedenrode al diverse keren werd gevraagd om een vroegere viering op de zondagmorgen, is er vanaf 11 september (voorlopig tot aan de advent) een extra viering om 8.30 uur in de Martinuskerk. Dit is een stille mis, zonder koor.

Eucharistievieringen in de Odaparochie vanaf maandag 5 september:

door de week:

Maandag               9.00 uur             Antoniuskerk – Nijnsel
Dinsdag                 9.00 uur             Antoniuskerk – Nijnsel
Woensdag          19.00 uur            Ritakapel – Boskant
Donderdag         19.00 uur            Antoniuskerk met aansluitend aanbidding tot 21.30 uur
Vrijdag                   9.00 uur             Antoniuskerk – Nijnsel
Zaterdag                9.00 uur             Antoniuskerk – Nijnsel