Son en Breugel samen sterker

Vanuit de Parochiële Caristas Instelling “De Goede Herder” brengen we graag het onderstaande initiatief in Son en Breugel onder uw aandacht.

Son en Breugel samen sterker

Op 11 en 12 juni 2022 vindt rondom de vijver aan de Europalaan een evenement plaats dat symbool staat voor de strijd tegen kanker: Son en Breugel samen sterker. Tijdens het evenement staan we stil bij de ziekte kanker, maar we vieren ook het leven. In teamverband lopen of fietsen deelnemers tussen 4-99 jaar van 17.00 uur tot 13.00 uur en laten zich hiervoor sponsoren voor het goede doel. Daarnaast ontvangen we onze eregasten (mensen die ooit de diagnose kanker hebben gehad) met een speciaal programma. Het wordt een evenement voor alle inwoners van de gemeente Son en Breugel.

Meedoen?

Verzamel een team van familieleden, vrienden, buren, team-/ clubgenoten of collega’s en loop of fiets mee! 

Wilt u op een andere manier een bijdrage leveren? Denk dan eens na over een rol als vrijwilliger tijdens het evenement. Son en Breugel samen sterker draait op vrijwilligers die zijn onderverdeeld in verschillende teams met ieder een eigen taak. Ook u kunt hier deel van uitmaken.

Bent of kent u een (ex-)kankerpatiënt wonend in Son en Breugel? Tijdens dit evenement wordt er stil gestaan bij de ziekte kanker en de impact hiervan op het leven. Voor eregasten is er een speciaal programma samengesteld om hen in het zonnetje te zetten. 

Meer informatie vindt u op de website www.sbsamensterker.nl. U kunt uw vraag ook stellen via e-mail op