Son

jan 19 @ 16:30
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
jan 20 @ 09:30

Intenties: overleden ouders Verbruggen-Brugmans en dochter Doortje, Marinus en Piet Bosch, Wim van Heeswijk, Maria van Eck-van der Zanden, Mies van Eck.

Eucharistieviering m.m.v. het Gregoriaans koor @ Sint Genoveva – Breugel
jan 20 @ 11:00

Intenties: Leo Achterbergh, Suze Edlinger-Skrenek, Henk Eekhout, Frits en Doortje Maas-de Bijl, Piet van de Laat, Harry Verschueren (1e jaargetijde), Frans Janssens, Paul Brand, Miet van der Velden-van Moorsel, Els Swinkels-Swinkels, Jeanne Stroucken-van Nuland, Riky van Rulo-Keijzers, Jan Koks.

do
Rozenhoedje @ Sint Genoveva – Breugel
jan 24 @ 18:15
Eucharistieviering, aansluitend stille aanbidding @ Sint Genoveva – Breugel
jan 24 @ 18:30
Woord- en communieviering @ Berkenstaete
jan 26 @ 16:30
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
jan 27 @ 09:30

Intenties:  Ietje van Dinther-Raeven, Frans Swinkels, Piet Hein en Nettie van Eck en ouders Jan en Doortje van Eck-van Lankvelt, Mia Donkers- Van Heeswijk.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor @ Sint Genoveva – Breugel
jan 27 @ 11:00
do
Rozenhoedje @ Sint Genoveva – Breugel
jan 31 @ 18:15
Eucharistieviering, aansluitend stille aanbidding @ Sint Genoveva – Breugel
jan 31 @ 18:30
vr
Eucharistieviering @ Sint Genoveva – Breugel
feb 1 @ 08:30
Eucharistieviering @ Berkenstaete
feb 2 @ 16:30
GEEN Eucharistieviering @ Sint Genoveva – Breugel
feb 3 @ 09:30

In verband met de installatieviering van Pastoor van Aken en kapelaan van de Mortel komen alle gangbare vieringen in het weekend van 2 en 3 februari te vervallen in alle kerken van de parochie.

Pontificale eucharistieviering m.m.v. alle koren @ Heilige Martinus van Tours - Centrum
feb 3 @ 10:30

Pontificale Eucharistieviering door Mgr. G.J.N. de Korte, waarbij installatie van Robert van Aken tot Pastoor van de Parochie Heilige Oda en presentatie van Kapelaan Bryan van de Mortel

GEEN Eucharistieviering @ Sint Genoveva – Breugel
feb 3 @ 11:00

Vaste vieringen

De vieringen van locatie Sint Petrus’ Banden worden tot nader order gehouden in de Sint Genovevakerk in Breugel.

11.00 uur: Eucharistieviering