Breugel

zo
Eucharistieviering m.m.v. het Breugels Kerkkoor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 19 @ 09:30

Intenties: overleden ouders Verbruggen-Brugmans en dochter Doortje, Marinus en Piet Bosch, Jeanne en Peter Verstappen-van Riel, Jet Sanders-Smetsers, Noud Renders.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 19 @ 11:00

Intenties: Frits en Doortje Maas-de Bijl, Rien van den Hurk, Tonny Steinweg-Enneking, Riky van Rulo-Keijzers, Mariet Sanders.

jan 26 @ 09:30

Intenties: Tiny Verhoeven-Hazenberg, Clara den Ouden-Dreesen, Janny Alkemade-Quist, Jo Vos, Mia Donkers-van Heeswijk.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor @ Sint Genoveva - Son en Breugel
jan 26 @ 11:00

Intenties: Piet Melisse (1e jaargetijde), Nolda Roestenberg-Versantvoort (1e jaargetijde), Bert Hooijmaijers, Jef Heuschen, Johan van Kemenade.

feb
feb 2 @ 09:30

Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Cor Groeneweg, Piet Merks, Els Grootegoed-Weber, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg.

Eucharistieviering, Carnavalsviering m.m.v. De Bloaskaken @ Sint Genoveva - Son en Breugel
feb 2 @ 11:00

Vaste vieringen