Breugel

zo
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
mei 26 @ 09:30

Intenties: Ietje van Dinther-Raeven, Wim van Heeswijk, Mia Donkers-van Heeswijk, Tiny Verhoeven-Hazenberg, Clara den Ouden-Dreesen.

Eucharistieviering, Eerste H. Communie @ Sint Genoveva – Breugel
mei 26 @ 11:00

Intenties: Anneke en Ties van der Heijden – van der Zanden, Toon, Riek en Jo van Grotel, Miet van der Velden – van Moorsel, Piet Melisse, Cor van der Laar, Niels van Elderen.

do
Eucharistieviering m.m.v. het Sons Gregoriaans koor @ Mariakapel aan de Beverlaan
mei 30 @ 11:00

Intentie: Lieke Braam-van Dieren

jun
za
Woord- en communieviering @ Berkenstaete
jun 1 @ 16:30
jun
zo
Eucharistieviering m.m.v. Breugels kerkkoor @ Sint Genoveva – Breugel
jun 2 @ 09:30

Intenties: Ad Versantvoort, Miny van de Ven-Winkelman, Karel en Elisabeth Faessen-van Tilburg, Piet en Hein en Nettie van Eck en ouders Jan en Doortje van Eck, ouders Thoonen-Royackers en zoon Bart en Betsie en Marian, Piet Swinkels en overleden ouders Swinkels-Gruithuijzen, Cor Groeneweg.

Eucharistieviering m.m.v. het Sons Parochiekoor @ Sint Genoveva – Breugel
jun 2 @ 11:00

Intenties: Theo van den Oever, Tiny van Laarhoven, Nolda Roestenburg-Versantvoort, Harrie van Rooij.

Vaste vieringen

09.30 uur: Eucharistieviering