Op reis met de parochie naar Lourdes 2020

Zoals u misschien al weet gaat de parochie van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 oktober naar Lourdes: de herfstvakantie van 2020. Waar in het leven van alledag werk, huishouden doen, contacten onderhouden, leuke dingen doen, enz. om voorrang schreeuwen, raakt onze gelovige kant wel eens in de verdrukking. Op bedevaart krijgt deze kant van onszelf juist alle ruimte. Dat betekent niet dat we de hele dag aan het bidden zijn! We komen op nieuwe plaatsen, maken nieuwe vrienden, gaan elke dag lekker eten, beleven avonturen, we doen niets of gaan lekker shoppen. En elke dag zijn er momenten van gebed. Hierdoor maken tijdens die week ‘leven’ en ‘geloof’ elkaar op een natuurlijke manier rijker. Werkelijk een genade, voor wie het kent.

Het programma van deze bedevaart is afgestemd op deelname van kinderen, tieners en jongeren. Gun uw (klein) zoon of dochter deze ervaring en neem hen mee. Deze week zal ook hen rijker maken. Want waar en op welk moment zullen zij anders deze ervaring opdoen?

We doen deze bedevaart samen met andere parochies uit ons bisdom, en de bisschop reist met ons mee! Tijdens de bedevaart zijn we wel steeds met onze eigen parochie samen. We zijn als parochie ondergebracht in één hotel en volgen samen het programma.

Binnenkort maken we de datum bekend van een nieuwe informatiebijeenkomst in april. Wilt u eerder beschikken over de nodige informatie, neem dan contact op met het parochiecentrum de Goede Herder in Sint-Oedenrode. We geven u graag een toelichting.

Hier vindt u de PowerPoint presentatie van de informatieavond van 23 januari.

Download hier de brochure.

Robert van Aken
Manon van den Broek