Vieringen voor Peuters en Kleuters

Vieringen en voor peuters en kleuters zijn bijeenkomsten waarin uw peuter en/of kleuter spelenderwijs en op een leuke manier kennis maakt met Jezus en de kerk door middel van een verhaaltje, liedje, gebedje, kaarsje en/of dansje.

Het is altijd gezellig en druk bij de peuter- en kleutervieringen en zeer aan te bevelen na de ingeslagen weg met de doop als start. Na een woord van welkom, wordt er een verhaal verteld. Bij alle vieringen wordt er in een kring gezongen en het Onze Vader gebeden. Afhankelijk van het thema van de viering wordt er ook iets (creatiefs) gedaan.
Zo hebben we met alle kinderen de vredesduif geknutseld, een carnavals mis gehouden, een kaars versierd met allerlei diertjes en het verhaal van de Ark van Noach nagespeeld. Met Pasen zoeken we paaseieren in de tuin. Elke viering gebeurt er wel iets leuks.

Dus kom een keertje de sfeer proeven en een peuter- en kleuterviering bijwonen met uw peuter en/of kleuter. Vanzelfsprekend zijn ook de broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere familieleden van harte welkom!!!

Hier vindt u de meest recente uitnodiging.

Een sfeerimpressie.

Als u de uitnodigingen voor de vieringen via mail wilt ontvangen, stuurt u een berichtje naar  het Parochiesecretariaat.