Vieringen voor Peuters en Kleuters

Vieringen en voor peuters en kleuters zijn bijeenkomsten waarin uw peuter en/of kleuter spelenderwijs en op een leuke manier kennis maakt met Jezus en de kerk door middel van een verhaaltje, liedje, gebedje, kaarsje en/of dansje.

We beginnen altijd op dezelfde manier, met ons welkomstritueel. Daarna volgt het verhaal dat die zondag centraal staat. Na een klein gesprekje over dat verhaal gaan we actief aan de slag met een creatieve verwerking. Zo hebben we met alle kinderen een vredesduif geknutseld, een carnavals mis gehouden, een kaars versierd met allerlei diertjes en het verhaal van de Ark van Noach nagespeeld. Ook zingen we altijd samen, eenvoudige liedjes die iedereen kent of snel leert kennen.
Daarna bidden we voor alles wat ons bezig houdt, en sluiten we ons gebed af door samen het Onze Vader te bidden.

Het is altijd gezellig en druk bij de peuter- en kleutervieringen en zeer aan te bevelen bij de ingeslagen geloofsweg.

Dus kom een keertje de sfeer proeven, en een peuter- en kleuterviering bijwonen met uw peuter en/of kleuter. Vanzelfsprekend zijn ook de broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere familieleden van harte welkom!!!

Hier vindt u de meest recente uitnodiging.

Als u de uitnodigingen voor de vieringen via mail wilt ontvangen, stuurt u een berichtje naar secretariaat@parochieheiligeoda.nl.