Kerstpakkettenactie.

In Son en Breugel gaat de kerstpakkettenactie van de gezamenlijke kerken weer van start!

Ook in Sint-Oedenrode houden we dit jaar een kerstpakkettenactie, en wel voor de cliënten van de voedselbank.

Mogen wij op U rekenen?

Er zijn in onze gemeenten nog steeds mensen, die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor deze mensen is de actie bedoeld. Wilt u ook uw steentje bijdragen en iemand anders een plezier doen?

Hoe werkt het?

Voor Sint-Oedenrode, Nijnsel en Olland:

U kunt houdbare levensmiddelen afgeven in de Mariakapel van de kerken tijdens de openingstijden van de kerk; en in het parochiecentrum van de Goede Herderkerk elke werkdag van 9.30 – 12.00 uur, Mgr. Bekkersplein 1 in Sint-Oedenrode.

Voor Son en Breugel:

U kunt uw kerstpakket of een deel daarvan afgeven bij het Parochie-centrum van de St. Petrus’ Banden kerk, Kerkplein 7 in Son. Elke werkdag van 9.30 – 12.00 uur. En bovendien op zaterdag 20 december van 9.30-12.00 uur.

Ook losse producten zijn welkom. Denk bijv. aan koffie, thee, vruchten op sap, bonbons, blikken soep, ragout, lekkers voor kinderen. Of zomaar iets extra’s. Bedenk wat u zelf ook graag in een kerstpakket zou vinden. (denkt u wel aan de uiterste houdbaarheidsdatum?)

De vrijwilligers van de gezamenlijke kerken in Son en Breugel en vrijwilligers van de voedselbank zorgen er dan voor dat er pakketten worden samengesteld en bezorgd bij diegene die dat goed kunnen gebruiken.

Hartelijk dank!

De gezamenlijke kerken van Sint-Oedenrode, Son en Breugel