Misboekjes

Sinds enige tijd gebruiken wij in de Rooise St. Martinuskerk de GvL-bundel. Deze zijn met het Goede Herderkoor mee over gehuisd van de Eerschotse kerk. Om het onnodig ‘geblader’ in de bundels te voorkomen zullen er vanaf komende zaterdag en zondag misboekjes beschikbaar zijn die in combinatie met de bundel gebruikt kunnen worden. Het zijn de bekende misboekjes van de abdij van Berne die ook in de meeste andere kerken van onze parochie worden gebruikt. Ook in de St. Genovevakerk zullen vanaf komende zondag deze misboekjes worden gebruikt in combinatie met de zangbundel. Deze bundel is nog wel even wennen, maar we hopen dat het in combinatie met het misboekje prettig zal werken. Naar een goede weergave van de liednummers in de St. Martinuskerk wordt gewerkt.