Vieringen met Kerstmis

In onze kerken zullen we ook dit jaar met overgave het feest van de geboorte van Christus vieren; Kerstmis.

In het overzicht hieronder ziet u welke vieringen er zijn, in welke kerken en op welke tijdstippen.

Een aantal van deze vieringen is speciaal afgestemd op de gezinnen, zelfs op onze allerkleinste kinderen. Het overzicht van deze vieringen vindt u ná het algemene overzicht.

Vervolgens vindt u in het algemene overzicht ook de vieringen rond Oud en Nieuw.

Het thema voor Kerstmis in de Odaparochie is: ‘De os kent zijn meester, de ezel de krib van zijn Heer.’ Een citaat uit Jesaja. We laten ons dit Kerstfeest in het bijzonder leiden door de kerstdieren. Zij hebben ons heel wat te vertellen over het pasgeboren kind!

We hopen dat u erbij bent, met Kerstmis. De parochie Heilige Oda heet u van harte welkom. Graag tot ziens!