Gevormd!

23 Tieners uit onze parochie hebben afgelopen zondag 18 november het sacrament van het Vormsel ontvangen. Dat gebeurde in één gezamenlijke viering van en voor alle geloofsgemeenschappen van onze Odaparochie. De sfeervolle en druk bezochte viering vond plaats in de Martinuskerk in Sint-Oedenrode. Bijzonder deze keer was dat de vormheer die namens de bisschop het Vormsel toediende, onze eigen pastoor en deken Vincent Blom was. Het was voorlopig zijn laatste vormsel als vormheer, nu hij plebaan wordt in Den Bosch.

Wij feliciteren van harte: Jo-Anne Bastiaansen, Anne van Elderen, Jolein Boerenkamps, Femke van Hulsentop, Felicia Doesburg, Saar Smid, Lieke Scholl, Sam Bonnier, Dylan van der Heijden, Tijn van Hastenberg, Temmi van Schaijk, Noa der Kinderen, Isabel van Oorschodt, Nikki van de Ven, Demi Meulendijks, Johan Lathouwers, Meike Aarts, Jort van de Sande en Ruth van den Hengel.

We wensen hen allen toe dat zij met de hulp van de heilige Geest uitgroeien tot evenwichtige en blijde mensen, die de wereld beter en mooier maken.

Wilchard Cooijmans
Manon van den Broek