Vier Sint Maarten met ons mee

Sint Maarten staat voor de deur. Met twee geloofsgemeenschappen en kerken naar hem genoemd, mag het feest van deze heilige in onze parochie niet onopgemerkt voorbij gaan. Droevig, maar tegelijkertijd dankbaar en vol hoop vieren we Sint Maarten voor de laatste keer in de Martinuskerk in Olland. Hierna zal de kerk haar deuren sluiten voor de eredienst.

Zaterdag 10 november
17.30 uur Eucharistieviering in de kerk van de Heilige Martinus in Olland. Een viering voor jong en oud waarbij Sint Maarten centraal staat. Na afloop lampiontocht op het dorpsplein met muziek van de jeugd Dorpskapel uit Olland. Er is koffie, thee, chocomel en iets lekkers.

Zondag 11 november
9.30 uur Eucharistieviering in de kerk van de Heilige Martinus van Tours in Sint-Oedenrode, met zang van het Martinuskoor en Okiko Sint Maarten.

11.00 uur Eucharistieviering in de kerk van de Heilige Antonius van Padua in Nijnsel. Kinderen zijn welkom in de kinderkerk en bij de peuteropvang tijdens deze viering. In de Kinderkerk en bij de peuters besteden we aandacht aan het verhaal van Sint Maarten.