Vieringen Allerheiligen en Allerzielen

De eerste twee dagen van november dragen altijd een bijzondere betekenis in de loop van het kerkelijk jaar. Op 1 november vieren wij in één feest alle heiligen. De heiligen die als zodanig door de Paus zijn heilig verklaard, maar ook de velen die in stilte een heilig leven hebben geleid en daarvan hebben getuigd. Het is de grote en haast ontelbare menigte die rond de hemelse troon verzameld is en daar voor ons, die nog pelgrimeren op de aardse levensweg, ten beste spreken.

Daags daarna, op 2 november, gedenken wij al onze dierbare overledenen. In het bijzonder hen die in het afgelopen jaar zijn overleden. Dit jaar krijgt de Allerzielenviering in Sint-Oedenrode een bijzonder slot door de lichtjesavond op het kerkhof. U leest daar elders over op de website en op de parochiepagina in de MooiRooiKrant.

Van harte bent u uitgenodigd deze bijzondere dagen mee te vieren. Hieronder volgen de tijden van de diverse vieringen.

Vieringen op donderdag 1 november 2018:

-St. Genovevakerk  –  Breugel:  eucharistieviering om 19.00 uur

-St. Martinuskerk – Sint-Oedenrode: eucharistieviering om 19.00 uur

Vieringen op vrijdag 2 november 2018:

-Kerkhof Wolfswinkel:  Zegening van de graven om 15.00 uur

-St.Genovevakerk – Breugel: eucharistieviering om 19.00 uur

-St.Martinuskerk – Sint-Oedenrode: eucharistieviering om 19.00 uur

-Kerkhof Martinus –  Sint-Oedenrode: Lichtjes-avond om 19.45 uur

Vieringen op zondag 4 november 2018:

-St. Antonius van Paduakerk – Nijnsel: eucharistieviering en gravenzegening om 11.00 uur

-Kerkhof Martinus – Olland: zegening van de graven om 15.00 uur

-Kerkhof Boskant: zegening van de graven om 15.00 uur