Heeft u weleens Ethiopisch gegeten???

De ZWO groep (Zending, Werelddiaconaat en Ontwikkelingssamenwerking) van de protestantse gemeente Sint Oedenrode/Son&Breugel heeft ieder jaar een doel waar zij zich voor inzetten. Dit jaar is het thema van Kerk in Actie “Op zoek naar veiligheid”. Een onderdeel daarvan is het doel “Droogte bestrijden in Ethiopië”.

Terug kerende droogte in de Hoorn van Afrika heeft een enorme impact op mens en dier. Meer dan één miljoen kinderen zijn ondervoed in Ethiopië, waarvan ruim 200.00 die jonger zijn dan vijf jaar zeer ernstig. Verdere informatie over dit project vind u op de website (www.pgsintoedenrodesonenbreugel.nl).

Om voor dit project geld in te zamelen heeft de ZWO groep een smakelijke activiteit gepland. Op donderdag 11 oktober om 18.00 uur wordt er in de kerk aan de Zandstraat te Son een Ethiopische maaltijd geserveerd. (verzorgd door het Ethiopische restaurant te Eindhoven) In een gezellige Ethiopische sfeer kunt u kennis maken met deze smakelijke keuken en zijn rituelen.

Uiteraard moet er voor de maaltijd betaald worden: €25 pp. De opbrengst komt, na aftrek van de onkosten, dan ten goede aan ons doel. Aanmelden kan bij Thea Prummel 0499-475209 (thea.prummel@kpnmail.nl)