2 september Ritaviering in Boskant

Op zondag 2 september wordt bij de Ritakapel aan de Pastoor Teurlingsstraat in Boskant een Openluchtmis opgedragen. Aanvang van deze viering is om 10.00 uur. Seniorenorkest Dommelvolk verleent muzikale medewerking.

Met de ingebruikneming van de Ritakapel (in 2016) werd het initiatief genomen om naast de wekelijkse avondmis op woensdag ook eenmaal per jaar op zondag een feestelijke viering te houden bij deze kapel. Zo blijft de gedachtenis en de verering van de Heilige Rita, zo onlosmakelijk verbonden met de Boskant, in ere.

Na afloop van de viering is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee.

De reguliere vieringen in de St. Martinuskerk en de St. Antoniuskerk komen deze zondag te vervallen.