Zondag 24 juni dankviering voor het Doopsel

Ook in de voorbije maanden zijn er weer veel kindjes gedoopt in de kerken van onze parochie. Een doop is telkens weer een bijzonder en kostbaar moment, echt een teken van geloof, hoop en liefde.

Daarom willen wij met de ouders en dopelingen van het afgelopen half jaar nog eens samenkomen om in dankbaarheid terug te kijken, de kinderen te zegenen en samen te vieren. Tijdens de viering krijgen de ouders het visje, dat bij de doop in de kerk een plaatsje heeft gekregen, mee naar huis.

Graag nodigen wij hiervoor alle dopelingen van afgelopen half jaar uit, met hun ouders, broertjes, zusjes, groot- en peetouders, en andere familieleden.

Deze zogenaamde Doopdankviering is op zondag 24 juni in de Sint-Antonius van Paduakerk in Nijnsel, en begint om 11:00 uur.

We ontvangen liefst vóór 22 juni een berichtje van de ouders die aanwezig zullen zijn via: secretariaat@heiligeodaparochie.nl  of  0413-477741 (ma t/m vr tussen 10-12 uur)

We kijken uit naar onze dopelingen en hun families!

Manon van den Broek
Diaken Frank van der Geld