Eerste communie in Son en Breugel

Verspreid over twee zondagen, hebben 37 kinderen uit Son en Breugel dit jaar in een volle kerk hun eerste communie gedaan.

Na zeven maanden voorbereiden was het op 13 en 21 mei voor hen zover dat zij voor het eerst mochten deelnemen aan de eucharistie. Het werden twee  fantastische vieringen. Het weer werkte mee om er een mooie dag van te maken. De kinderen hadden goed geoefend hetgeen duidelijk was aan de liedjes en de gebeden die door de kinderen werden meegezongen en gebeden.

De viering sloot, net als voorgaande jaren aan bij  het communie project, “Op zoek naar Jezus”, waarin we op zoek zijn gegaan naar plaatsen waar je Jezus kunt ontmoeten.. Onze welgemeende dank gaat uit naar alle ouders en allen die gedurende de voorbereiding zo goed geholpen hebben en niet in de laatste plaats aan allen die de kerk zo mooi versierd hebben (en na de vieringen weer opgeruimd) waardoor het op deze zondagen een fijn feest geworden is. Het was een mooie afronding van een jaar voorbereiding van de kinderen op dit sacrament

De communicanten waren:

Son: Stef Adriaans, Kiki Derks, Leah Derks, Jeroen Giezen, Epke Hessels, Floris Keijzers, Valerie Lijding, Sarah de Rooij, Dries Smid, Willem van der Velden, Julia Vereijken, Job Caris, Mees Teunissen, Flip van Vliet, Dalischa Carbone, Ivan Dekkers, Suus van Eijck, Suus Groenen, Stijn Keepers, Lyam Leyba, Nathan Maslyk, Inge Peters, Britt de Ridder, Anne van der Tuuk en Marnix Versantvoort.

Breugel: Iza van der Aa, Megan Bogers, Britt van den Broek, Gijs van den Broek, Job van der Kruijssen, Lisa van Lier, Elise Pastoor, Fabian Pastoor, Ruben Steijaert, Jasmijn Witlox, Fay van Wijk, Natan Koch.

Communicanten 13 mei

De foto van de communicanten van 21 mei staat bovenaan dit bericht.

De communiewerkgroep: Wilchard, Joke en Sannie