Voorbereiding op het Vormsel 2018/2019

Het Vormsel is het laatste van de drie sacramenten waarmee in ingroeit in het geloof. Eenmaal gevormd, ben je klaar voor je volwassen leven als christen.
Onze parochie heeft als uitgangspunt dat kinderen die zijn gedoopt en hun eerste heilige Communie hebben gedaan, zich op een overzichtelijke en prettige manier kunnen voorbereiden op het Vormsel.

In juni gaat de voorbereiding op het Vormsel van start voor  de kinderen die nu in groep 7 zitten of 11 jaar en ouder zijn. De voorbereiding begint met een informatieavond voor ouders én kinderen over het Vormsel en de voorbereiding daarop. Deze is voor kinderen uit Sint-Oedenrode en hun ouders op dinsdag 12 juni in  parochiecentrum de Goede Herder in Eerschot. De informatieavond voor kinderen en ouders en uit Son en Breugel is op woensdag 13 juni in parochiezaal Den Bauw in Breugel. Kijk op de website van de parochie bij ‘Ik wil— het Vormsel’ voor meer informatie. We ontmoeten jullie graag op een van deze avonden!

Wilchard Cooijmans
Manon van den Broek