Eerste Heilige Communie

Na een korte stop in verband met de meivakantie, gaan we weer verder met onze communievieringen.

Zondag 13 mei om 11.00 uur vieren we in de kerk van Sint Genoveva in Breugel de Eerste Communie van de kinderen die zich in Breugel hebben voorbereid. Oók op zondag 13 mei om 11.00 uur, maar dan in de kerk van de Heilige Martinus in Olland ontvangen de kinderen uit Olland hun Eerste Communie. Maandag 21 mei (Tweede Pinksterdag) om 11.00 uur is de Eerste Communieviering van de communicanten uit Son. Deze vindt plaats in de kerk van Sint Genoveva in Breugel

Later staan de communievieringen in Nijnsel en Boskant op het programma. Zondag 27 mei om 11.00 uur in de kerk de Heilige Antonius van Padua in Nijnsel en zondag 3 juni om 11.00 u in een openluchtviering bij de Ritakapel in Boskant. Bij slecht weer vieren we deze Eerste Heilige Communie in de Martinuskerk in Olland.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Bij deze nodigen wij u namens de parochie en de communicanten van harte uit om dit feest met ons mee te vieren. Graag tot ziens in een van deze vieringen.

Werkgroep Eerste Heilige Communie