Informatie-avonden over naar Israël en Lourdes

Vanuit de H. Odaparochie  te Sint-Oedenrode worden dit jaar (in samenwerking met de parochies in het dekenaat Veghel/Schijndel/Sint-Oedenrode) twee bedevaarten georganiseerd. Van 1 t/m 13 augustus 2018 vindt een reis naar het Heilig Land plaats. We gaan de plaatsen bezoeken waar Jezus werd geboren, woonde, preekte en wonderen verrichtte. We bezoeken de plaats waar Hij stierf en waar wij zijn verrijzenis herdenken. Zo bezoeken we onder andere  Betlehem, Jericho, de Jordaan en Qumran, de Dode Zee, Nazareth, Kana, Kafarnaum en Jeruzalem. Een boeiende reis. Lopend over de wegen waar Jezus liep, mogen we  ons verdiepen in ons geloof en in de Bijbelse tradities.Graag nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst voor deze reis op dinsdag 24 april om 20:00 uur, in de parochiezaal van De Goede Herder aan het Mgr. Bekkersplein in Sint-Oedenrode.

In de herftvakantie, komende oktober, wordt een gezinsbedevaart naar Lourdes gehouden. We bezoeken de heiligdommen van Lourdes, de plaatsen van Bernadette en we genieten van de natuur in de Pyreneeën.

Graag nodigen we u uit voor een informatiebijeenkomst voor deze reis op woensdag 9 mei om 20:00 uur, in de parochiezaal van De Goede Herder aan het Mgr. Bekkersplein in Sint-Oedenrode.

Verdere informatie vindt u op deze website onder de rubriek ‘bedevaarten 2018’.