Vastenactie 2018 in de Odaparochie

In de afgelopen Veertigdagentijd hebben voor het eerst alle geloofsgemeenschappen van onze parochie zich samen ingezet voor het Veertigdagentijd project van Vastenactie in Zambia. In alle kerken is gecollecteerd en woensdag 14 maart namen 40 mensen deel aan een Solidariteitsmaaltijd in het zaaltje van de Goede Herder in Eerschot. De opbrengst van deze maaltijd was voor het project in Zambia. Restaurant De Beleving, Bakkerij Bart en slagerij Verheijen droegen bij door genereuze sponsoring. Daarnaast zijn er verschillende giften binnengekomen voor het project van Vastenactie. Alles bij elkaar mogen we  € 2.326,77 overmaken ter ondersteuning van gezinnen in Zambia. Dank aan u allen, voor uw genereuze bijdrage.

Jos Hamelink
Manon van den Broek