Solidariteitsmaaltijd

Woensdag 14 maart namen 40 mensen deel aan de Solidariteitsmaaltijd in het zaaltje van de Goede Herder in Eerschot. De opbrengst van deze maaltijd was voor het project in Zambia dat Vastenactie dit jaar ondersteunt. In het uiterste noorden van Zambia heeft de hiv-epidemie ongenadig toegeslagen. Talloze mensen raakten geïnfecteerd, werden ziek en overleden. Kinderen werden wees. De zusters van de Heilige Harten helpen de allerarmste families weer op eigen benen te staan.

Restaurant De Beleving, Bakkerij Bart en slagerij Verheijen droegen bij door genereuze sponsoring. Tieners uit onze parochie, samen met Liby Hamelink en Anne van Beljouw zorgden voor de bediening. Onze grote dank hiervoor! Hierdoor hebben we allen mogen genieten van een bijzondere en gezellige maaltijd die dag, waarbij we ook nog eens veel geld mogen overmaken naar Vastenactie.

Na Pasen zal de opbrengst van Vastenactie in onze parochie bekend worden gemaakt. Tot die tijd kunt u uw gift nog overmaken op NL 08 RABO 0305 3651 26  t.n.v. J M F M van Boxmeer – R.K. Parochie Heilige Oda, onder vermelding van ‘Vastenactie 2018’.

Jos Hamelink
Manon van den Broek