Rita-noveen

Op 14 maart aanstaande wordt een begin gemaakt met de jaarlijkse Rita-noveen. Negen woensdagen op een rij (met uitzondering van de woensdag in de Goede Week) komen wij om 19.00 uur samen in de Ritakapel in Boskant. Tijdens de Eucharistieviering wordt een gedeelte van het leven van de H. Rita van Cascia overwogen en wordt het noveengebed gebeden. Met het wegvallen van de Paterskerk in Eindhoven is Boskant nu nog de enige plaats in Nederland waar de H. Rita wordt vereerd. Die devotie houden wij als parochie graag in ere. Daarom bent u allen uitgenodigd om mee te bidden in deze noveen. Naast persoonlijke intenties bidden we voor de intenties en de noden van Kerk en wereld.

De noveendagen zijn:

14 en 21 maart

4, 11, 18 en 25 april

2, 9 en 16 mei

Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei, is er om 10.00 uur een openluchtmis bij de Ritakapel op Kremselen.