Gezinsbedevaart Lourdes

Maandag 15 januari werd tijdens een informatiebijeenkomst de PowerPoint van de komende gezinsbedevaart naar Lourdes gepresenteerd. U kunt de presentatie hier terugzien. Ook het volledige programma (in concept) en een inschrijfformulier kunt u hier downloaden.

Presentatie

Flyer

We noemen de bedevaart een gezinsbedevaart, omdat het programma wordt afgestemd op de kinderen die meegaan. Niet altijd zullen hele gezinnen meegaan. Het is ook goed mogelijk als grootouder(s) een of meerdere kleinkinderen mee te nemen. Of als ouder met één van de kinderen te gaan, enz..

De prijzen voor de bedevaart zijn inclusief alle maaltijden in Lourdes. Wanneer u naar de prijzen kijkt, ziet u dat de kinderen voor de helft van de prijs van een volwassene meegaan. Dit is mogelijk door sponsoring vanuit het Huis voor de Pelgrim. Kinderen afkomstig uit de parochie Heilige Oda kunnen daarbovenop rekenen op extra sponsoring, waardoor kosten voor deelname van kinderen zeer gering zal zijn. Wanneer de financiële situatie van een gezin deelname aan de bedevaart niet toelaat, is het toch goed om contact op te nemen met de parochie. Ook in dit geval zijn verschillende oplossingen mogelijk.

Voor vragen kunt u zich wenden tot het secretariaat van de parochie. Heeft u de informatiebijeenkomst op 15 januari gemist? Op maandag 16 april 2018 20.00 u in de zaal van parochiecentrum de Goede Herder, Mgr. Bekkersplein 1 in Sint-Oedenrode is een nieuwe informatiebijeenkomst voor deze bedevaart gepland.