Wees welkom bij onze kerststallen

Traditiegetrouw zal in al onze kerken een kerststal worden ingericht. In steeds verschillende stijlen en opstellingen is het verhaal van de geboorte van Jezus te zien.

Deze stallen sluiten aan bij een aloude traditie: ‘De herders waren diep onder de indruk van het kind. En toen ze weer bij hun schapen waren, vertelden ze iedereen die het maar wilde horen, wat ze hadden gezien en gehoord. En vele mensen haastten zich naar Betlehem om zelf naar het kind in de kribbe te gaan kijken.

Wanneer we een kerststal bezoeken, voegen we ons bij die stroom van mensen op weg naar de stal, om het kindje met eigen ogen te aanschouwen. Zo nemen we deel in het verhaal van de menswording van God, ook deze Kerstmis weer.

U bent van harte welkom in onze kerken, om bij de kerststal te verwijlen bij dit grote wonder. De openingstijden van de kerken met Kerstmis vindt u hieronder.

Iedereen is welkom, de staldeur is open!