Ollandse kerstzang in de Antoniuskerk

Vanzelfsprekend wordt er op beide kerstdagen tijdens de vieringen volop gezongen in de Antonius kerk, dat kun je rustig aan onze ervaren en gepassioneerde koren overlaten. Maar…. we hebben op zaterdag 23 december ook nog een mooi kerstconcert in onze kerk! Het Ollands gemengd koor Polyhymnia, onder leiding van Nicole Friedrich-Krijnen, komt dan zingen met maar liefst veertig man/vrouw sterk met daarnaast nog een vijfkoppig koperensemble van Nos Jungit Apollo. Het orgel wordt bespeeld door Jos Friedrich. Dat klinkt dus letterlijk en figuurlijk erg goed en dan kan iedereen in Nijnsel op meerdere dagen volop genieten van gevarieerde muziek en zang rondom de geboorte van Jezus.
De uitvoering begint om half acht en is om uiterlijk 21.00 uur afgelopen. Dus iedereen is weer lekker op tijd thuis. De entree is gratis maar na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd. En dat lijkt ons niet te veel gevraagd.