Met de klas op bezoek bij de kerststal

In samenwerking met het netwerk ‘Identiteit’ van SKOSO nodigt de parochie ook dit jaar weer de groepen 1 en 2 van de basisscholen uit om naar de kerststal in één van onze kerken te komen kijken.

Het kerstthema van de parochie is dit jaar: ‘Je bent welkom!’ Engelen zijn in het verhaal van de geboorte van Jezus degenen die uitnodigen. De kinderen kleuren en/of versieren op school daarom ieder een engeltje. De kinderen worden uitgenodigd om in de periode van 12 tot en met 21 december met hun engeltje naar de kerststal te komen. We vertellen daar bij de kerststal aan de kinderen nog eens het verhaal over de geboorte van Jezus. De meegebrachte engeltjes hangen we op bij de kerststal. De kinderen krijgen na hun bezoek een klein kerstkaartje mee naar huis.

Bijzonder blij zijn we dat dit jaar ook de kinderen van de Bloktempel in Son en van de Stoklandschool in Breugel meedoen! Bij de stal is iedereen welkom.

Manon van den Broek