Vieringen rond Kerstmis en Oud en Nieuw

In al onze kerken zullen we ook dit jaar van harte het feest van de geboorte van Christus vieren; Kerstmis. In het overzicht hieronder ziet u welke vieringen er zijn, in welke kerken en op welke tijdstippen. Een aantal van deze vieringen is speciaal afgestemd op de gezinnen, en zelfs op onze allerkleinste kinderen. Het overzicht van deze vieringen vindt u ná het algemene overzicht. Bij de vieringen voor gezinnen is onderscheid gemaakt tussen de vieringen in Son en Breugel en Sint-Oedenrode.

Vervolgens vindt u in het algemene overzicht ook de vieringen rond Oud en Nieuw.

Het thema voor Kerstmis in de Odaparochie is: ‘Je bent welkom!’ De parochie Heilige Oda heet u dan ook van harte welkom in één van onze vieringen. Graag tot ziens!