Gevormd!

24 Tieners uit onze parochie hebben afgelopen zondag 26 november het sacrament van het Vormsel ontvangen. Dat gebeurde voor het eerst in één gezamenlijke viering van en voor alle geloofsgemeenschappen van onze Odaparochie. De viering vond plaats in de kerk van Sint Petrus’ Banden in Son. Dat was bijzonder omdat het huidige kerkgebouw binnenkort aan de eredienst wordt onttrokken, om plaats te maken voor een kleinere kerk. Nog één keer konden we genieten van het Vormsel in de kerk waar plaats is voor iedereen, en waar iedereen alles goed kan zien. Mgr. de Korte was aanwezig om het Vormsel toe te dienen.

Wij feliciteren van harte: Amber van de Laar, Elzey van Schaijk, Francisca Maes, Freek Ploegmakers, Jens Verschuijten, Jort Keeren, Kevin van Voorst tot Voorst, Lorenzo Broks, Luuk Hellings, Marit van Kuik, Martijn van den Brand, Nick Heiligers, Nienke van de Sande, Nikki van Zitteren, Renée van Zitteren, Olav Dumoulin, Rick van den Berkmortel, Sarah Smit, Sophie van de Laar, Thijme Haaksman, Thijs Vogels, Thomas Aguiar, Tim Gorris en Wouter Peters. Petter Marinus uit onze parochie werd al eerder gevormd door Mgr. Hurkmans in Rome.

We wensen hen allen toe dat zij met de hulp van de heilige Geest uitgroeien tot evenwichtige en blijde mensen, die de wereld beter en mooier maken.

Wilchard Cooijmans

Manon van den Broek