Kerstmarkten: Je bent welkom!

De Nijnselse stal heet je welkom

Op vrijdagavond 15 december vindt de Kerstmarkt in Nijnsel plaats. De St. Antoniuskerk opent deze haar deuren. De kinderen die de Kerstmarkt bezoeken worden uitgenodigd een lichtje te komen aansteken bij de kerststal in de kerk. Kom naar de kerstmarkt, daar wordt je verwezen naar de stal.

Kerstmarkt in Rooi

Op 10 december 2017 is in het centrum van Sint-Oedenrode weer de jaarlijkse ‘Winterbraderie’, bij ons beter bekend als de ‘Kerstmarkt’.

Dit jaar voor het eerst willen wij ons als parochie op deze kerstmarkt presenteren. Op het plein voor de kerk komt een ‘parochie-kraam’. Daar zijn mensen van de Torengroep, die de bezoekers graag iets vertellen over de kerk en de parochie.

In de kraam liggen ook spulletjes, deels voor de verkoop, deels gratis mee te nemen.

We willen de mensen graag laten zien wie wij als parochie zijn en wat wij te bieden hebben. Daarom willen we de passanten graag uitnodigen om een bezoekje te brengen aan onze mooie Martinuskerk. Dat doen we door de mensen een waxine-kaarsje aan te bieden en hen te vragen dat bij de kerststal te gaan aansteken. De kerststal is dan al opgebouwd. Maar ook de overige bezienswaardigheden in de kerk zijn een bezoekje meer dan waard.

In de kerk zijn mensen van de parochie aanwezig, die de bezoekers graag welkom heten en hen eveneens graag wat meer willen vertellen over de kerststal en de Martinuskerk. Rond 14.00 uur verzorgt koor Aurora een informeel kerstconcert.

Iedereen is van harte welkom !