Bedevaart naar Lourdes herfstvakantie 2018

Graag nodigen wij u uit voor een Parochiebedevaart naar Lourdes, zaterdag 13 tot en met zaterdag 20 oktober 2018. Deze week valt samen met de herfstvakantie voor de scholen.

Lourdes, de plaats waar het ene jonge meisje, Bernadette, die andere jonge vrouw ontmoette, Maria. De plaats die door de jaren heen is uitgegroeid tot een plaats van hoop, blijdschap, troost en genade. De plaats waar volgens velen de hemel de aarde aanraakt.

Lourdes is ook een prachtig dorpje aan de voet van de Pyreneeën. Wie er in de herfst komt, ziet de bergen bedekt met een veelkleurig herfstkleed. We trekken deze reis ook de bergen in, om echt vakantie te houden.

Samen op bedevaart met de parochie. Samen vieren wij het geloof, samen genieten wij van al het moois in Lourdes en omgeving. Er is genoeg te zien en te beleven. Een programma voor jong en oud is weer in voorbereiding en kent een afwisseling van vieringen, cultuur en ontspanning.  Een reis die bijzonder geschikt is voor het hele gezin, van grootouders tot kleinkinderen.

In de loop van november wordt een folder verspreid met verdere informatie en de mogelijkheid tot opgave. Heeft u nu al vragen, dan kunt u zich wenden tot het secretariaat van de H. Odaparochie.

Van harte hopen wij u op onze Parochiebedevaart te mogen ontmoeten.

Pastoor Vincent Blom, Manon van den Broek