Vormseldag 2017

Het belangrijkste onderdeel van de vormselvoorbereiding in onze parochie is de jaarlijkse Vormseldag. Dan komen alle vormelingen van onze eigen Odaparochie, samen met de vormelingen van de Michaëlparochie van Schijndel, Sint-Michielsgestel, Den Dungen en Gemonde, bij elkaar. De leiding van de dag is in handen van jongeren van de Katholieke Charismatische Vernieuwing (KCV). Zij vertellen over het geloof, over de heilige Geest en ze doen allerlei leuke en leerzame spellen.

Dit jaar zijn we te gast in Son op basisschool De Bloktempel. De opzet van het programma is wat gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren. Na een ochtendprogramma in de gymzaal van de school gaan we het dorp in met een lijst van opdrachten. Tenslotte verzamelen we in de Sint Petrus’ bandenkerk, waar we gezamenlijk de dag afsluiten met een korte viering.

Hopelijk wordt het voor al onze vormelingen een gezellige en vooral inspirerende dag.

diaken Wilchard Cooijmans