Nodig eens iemand uit

In het weekend van 9 en 10 september gaat er in Nederland iets bijzonders gebeuren. Ruim 20 kerkgenootschappen sluiten zich aan bij het initiatief “Kerkproeverij”, waarbij de eigen kerkleden iemand uit hun buurt of uit hun familie-  of kennissenkring uitnodigen om mee te komen naar de kerk. Wereldwijd zetten in dat weekend zo’n 30.000 kerken hun deuren speciaal open voor de bezoekers. Die bezoekers moeten alleen wel uitgenodigd worden! Dat is onze taak als kerkgangers.

Dat uitnodigen doen we misschien niet zo heel vanzelfsprekend, maar waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden?

Wij vragen u dus om iemand uit te nodigen om op 9 of 10 september met u mee te gaan naar de kerk. Kerkproeverij vormt een mooie gelegenheid om iemand die u kent persoonlijk uit te nodigen om voor het eerst of misschien wel opnieuw te “proeven” aan het geloof. Van harte welkom dus!

pastoraal team H. Odaparochie.

Meer informatie over dit initiatief vindt u op www.kerkproeverij.nl