Eerste Heilige Communie in parochie Heilige Oda

Afgelopen schooljaar hebben in onze parochie 86 kinderen zich voorbereid op hun Eerste Heilige Communie. Nu is de tijd aangebroken dat zij ook werkelijk dat mooie feest gaan vieren.

Martinuskerk in Sint-Oedenrode

Als laatste in de rij ontvingen de kinderen van de vijf basisscholen in Sint-Oedenrode op de Tweede Pinksterdag voor de eerste keer de Heilige Communie. Alle 36 kinderen in één viering, het was een groot feest in een volle kerk.

Wij feliciteren Nick van Casteren, Elize van Kuik, Tim van den Elsen, Britt van der Heijden, Letitia Van Veelen Zafra, Ole Schellekens, Pien van der Linden, Cas Hulsen, Jip van Liempd, Stan Rijkers, Eline Hellings, Jens van der Linden, Marit Keeren, Kyara van den Akker, Meike van den Langenberg, Sophie van den Langenberg, Britta Liebregts, Lieke Kapteijns, Rick van der Heijden, Thijs van der Heijden, Maaike van der Toorn, Lara der Kinderen, Bo Groenland, Elske Lemmens, Lieke van de Sande, Lise van Weert, Isa Lintsen, Fleur van den Hurk, Amy Verbakel, Amber Walter, Jim Raaijmakers, Lynn Raaijmakers, Lars Rooijakkers, Lieke van Genugten, Imke van Voorst en Evi Opheij.

We wensen hen toe dat het Brood van Jezus hen groot en sterk zal maken.

Pastorale team parochie Heilige Oda

Nijnsel

Zondag 21 mei, een stralende zon, een prachtig versierde kerk, gevuld met kinderstemmen van Okiko kinderkoor Nijnsel, en 7 kinderen met hun gezinnen op z’n allermooist. De ideale ingrediënten voor een communiefeest. We feliciteren Imke Aarts, Lars van Hengel, D’leh van Schaijk, Julia van de Laar, Sven van Kessel, Rian Koster en Lien van de Sande met hun Eerste Heilige Communie.

Breugel

Zondag 21 mei was het ook feest voor de 19 communicanten in Breugel: Faye van Hout, Isa Megens, Fleur van der Vorst, Mila Loosschilder, Benthe Brekelmans, Liza Vogels, Merlijn Oomes en zijn tweelingbroer Aron Oomes, Lotte van Lier, Pim van den Broek, Iris Boerenkamp, Ilse Braakhuis, Melanie van der Heijden, Imke Schalken, Pieter Bos, Sanne Swinkels, Hannah de Rooij, Lise Sprokholt en haar zusje Evi Sprokholt.

Son

Op zondag 14 mei deden in de Sint Petrus’ bandenkerk in Son 15 kinderen hun eerste heilige Communie:

Christiaan Coppelmans, Mirte Prinssen, Floris Derks, Hilde Vonken, Guus Vogels, Ilona van Kleef, Julian Smeets, Madelief Huisman, Sophie van der Tuuk, Pim Jansen, Sabine van der Locht, Ruben Heinen, Sanne Peters, Luuk Vogels en Romijn Haaksman.

Boskant

Er was geen kerk meer, en er was geen werkgroep meer. Maar na een fijne voorbereiding met inzet van ouders en vrijwilligers hebben Hein Scheepens, Fleur Dohmen, Loes Kweens, Roy Hoevenaars, Noa van den Berk, Aniek Bekkers, Meike Welvaarts, Julia de Koning, Nick van de Laar en Lara van der Heijden zondag 14 mei voor het eerst de Communie mogen ontvangen in Boskant. Dat gebeurde onder de blote hemel voor de Ritakapel. Het mooie weer was een fantastisch cadeau.