Vormselvoorbereiding 2017-2018

In september gaan de voorbereiding op het Vormsel weer van start. Meer informatie over het voorbereidingstraject vindt u elders op deze website.

Twee informatie avonden voor het Vormsel zijn inmiddels geweest, maar is er nog één informatie avond voor ouders en kinderen ná de schoolvakantie:
op dinsdag 5 september 18.30-20.00 uur in parochiecentrum de Goede Herder,
Mgr. Bekkersplein 1, 5491 EB Sint-Oedenrode. U bent/ jullie zijn daar van harte welkom.

Wellicht heeft uw zoon of dochter door omstandigheden de voorbereiding op het Vormsel eerder gemist? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. We kijken samen naar een aangepast traject.

Graag tot ziens!

Manon van den Broek

Datum, plaats en tijd vormselviering bekend

In de zomervakantie hebben we afspraken kunnen maken over de viering van het Vormsel.

We hebben vanwege de aantallen besloten alle vormelingen uit onze parochie in één in vormselviering samen te brengen. Omdat de grote Sint Petrus’Bandenkerk in Son haar laatste jaar is ingegaan, hebben we besloten dit najaar juist in deze kerk het Vormsel te vieren. De viering zal zijn op zondag 26 november 2017 om 10.30 uur. Mgr.de Korte zal onze kinderen komen vormen.

Pastoraal team