RITA-NOVEEN 2017

Woensdag 22 maart, wordt een begin gemaakt met de jaarlijkse noveen ter ere van de heilige Rita van Cascia. Voor de eerste maal wordt deze noveen gehouden in de nieuwe Ritakapel. Deze kapel, de voormalige doopkapel van de oude Ritakerk, is vorig jaar juli in gebruik genomen als devotiekapel ter ere van de heilige Rita. Velen vinden iedere woensdagavond de weg naar deze kapel voor de viering van de Eucharistie.  Vanaf 22 maart wordt op negen achtereenvolgende woensdagen het leven van de heilige Rita overwogen en het noveengebed gebeden.  Alleen op de woensdag in de Goede Week (12 april) is er geen viering. Tijdens de noveen bidden wij voor onze persoonlijke intenties en voor de intenties van Kerk en wereld. Er zijn vele noden om voor te bidden. Van harte welkom om u bij dit gebed aan te sluiten.  De Noveenvieringen vinden plaats in de Ritakapel aan de Pastoor Teurlingsstraat in Boskant. Aanvang 19.00 uur.  Voorafgaand wordt de rozenkrans gebeden.

25 mei  (openluchtmis Kremselen)