Dakloze jongeren bij de Nacht Zonder Dak

De Tienergroep van parochie Heilige Oda laat de pastorietuin in Breugel vrijdagavond 26 mei in een grote krottenwijk veranderen. Zij organiseert de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n 20 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton en plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en India, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

De actie Nacht Zonder Dak is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en India. Deze projecten helpen straatjongeren een toekomst  op te bouwen door het geven van onderdak, begeleiding en onderwijs.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven. Jongeren die mee willen doen, kunnen zich opgeven bij de parochie Heilige Oda, tel. 0413-477741 of per email: jongeren@heiligeodaparochie.nl.

Op vrijdag 31 maart is de voorbereidende bijeenkomst in parochiecentrum de Goede Herder, Mgr. Bekkersplein 1 in Sint-Oedenrode, van 19.00 tot 20.30 u. Ieder is van harte welkom.

Meer informatie: www.nachtzonderdak.nl