Nacht Zonder Dak

De parochies uit St. Oedenrode, Schijndel, Heeswijk-Dinther en Veghel laten in samenwerking met Jong Bisdom Den Bosch en het Franciscaans Jongerenwerk de Ontmoetingstuin van Cultureel Centrum Servaes in Dinther zaterdagavond 23 april  in een grote krottenwijk veranderen.

Aansluitend op de dekenale dag in het kader van het Jaar van Barmhartigheid organiseren zij samen ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij tieners en jongeren van 12 tot 30 jaar in zelfgebouwde hutten van karton of plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren van Tear, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

Tijdens de Nacht Zonder Dak is er voor de jongeren een  afwisselend programma: Een krotje bouwen, slapen zonder dak, leuke workshops, ontdekken hoe een dakloze leeft, gezelligheid rondom het ‘kampvuur’ en daarmee geld inzamelen voor daklozen; het wordt een ervaring om nooit te vergeten! Tieners en jongeren (12-30 jaar) die mee willen doen, kunnen zich t/m 15 april opgeven op www.nachtzonderdak.nl/heeswijk-dinther. Op deze pagina kan ook gekeken worden voor meer informatie over het programma en de locatie.

Wilt u de jongeren ondersteunen in deze activiteit? En zo de straatjongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja helpen? Op www.nachtzonderdak.nl/heeswijk-dinther kunt u een sponsorbijdrage geven. Alvast hartelijk bedankt.