Een cadeau voor een 100-jarige

Komende zaterdag en zondag wordt in de Odaschool de jaarlijkse boekenbeurs gehouden. Deze beurs wordt georganiseerd door de Stichting Behoud Martinuskerk. Een stichting die zich sinds 1990 inzet voor het behoud van de fraaie en monumentale St. Martinuskerk in het centrum van Sint-Oedenrode. Komende juli is het 100 jaar geleden dat de St. Martinuskerk werd ingewijd. De boekenbeurs is een uitstekende gelegenheid om een de jarige te gedenken. Ieder verkocht boek komt ten goede aan het onderhoud en de instandhouding van dit kerkgebouw. Vijfentwintig jaar geleden is de stichting begonnen met het inzamelen van geld. In de loop van een kwart eeuw zijn er tienduizenden guldens en euro’s bijeengebracht voor het onderhoud van de St. Martinuskerk. Nu de kerk haar 100e verjaardag mag gaan vieren, is een mooi cadeau heel passend. We geven het samen in onze deelname aan de boekenbeurs. Welkom, komende zaterdag en zondag in de Odaschool! Voor meer informatie zie: www.boeken-en-platenbeurs.nl.