PinksterChallenge 2023: “Voorbij de stilte!”

Beleef het verhaal na Pasen met het hele gezin

Ieder jaar vertellen we op een ander wijze het meest vertelde verhaal allertijden: het Paasverhaal. Het is een verhaal van liefde en hoop, een verhaal over het leven. Dit jaar vertellen we ook het verhaal ná Pasen. Dit verhaal gaat over een onzekere tijd, over stilte en vriendschap. We vertellen dit verhaal met de PinksterChallenge 2022. Deze PinksterChallenge is een unieke ervaring waarin je samen met je gezin Jezus’ vrienden volgt in hun tocht voorbij de stilte en de eerste dagen van het christendom beleeft. Ga jij op 20 mei de uitdaging aan?

Offline gaan we aan de slag met verschillende puzzels, creatieve opdrachten en doe-opdrachten die je online steeds van ons krijgt. Doe mee met dit unieke en uitdagende avontuur. Beleef het verhaal van Hemelvaart en Pinksteren met je hele gezin.

Hoe werkt het?
Je speelt dit spel thuis, met je hele gezin (minimaal twee personen). De begeleider van de PinksterChallenge stuurt in een aantal rondes via WhatsApp YouTube-filmpjes met verschillende challenges: puzzels, creatieve opdrachten en doe-opdrachten waarmee de deelnemers punten kunnen verdienen. Je hebt dus eigenlijk alleen een telefoon met WhatsApp nodig.

Meedoen?
Wil jij meedoen aan de PinksterChallenge op 20 mei tussen 15.00 en 17.00 uur?
Meld je vóór 17 mei aan via
Vermeld daarbij “Pinksterchallenge. Geef jullie zelfbedachte pakkende naam van jullie team door, jullie voor- en achternamen en Whatsapp-nummer.
We gebruiken je opgegeven 06-nummer om na 17 mei verdere info te sturen en de filmpjes en vragen van de PinksterChallenge in een WhatsAppgroep naar je te sturen.
Na 17 mei zullen verder instructies volgen.