Iets voor u?

Komt U uit het Rooise gedeelte van de Odaparochie, en wilt U samen met anderen de wereld redden of juist mooier maken? Dan is dit misschien iets voor U.

In het Son Breugelse deel van onze parochie vormen parochianen en gemeenteleden van de Protestantse gemeente te Sint-Oedenrode, Son en Breugel samen het IDO; Interkerkelijk Diaconaal Overleg. Vanuit dit overleg worden acties voorbereid of ondersteund voor mensen in de knel, dichtbij of ver weg. Zo is er de actie ‘Samen Verder’ in de Veertigdagentijd, en de Kerstpakketten actie rond Kerstmis. Graag willen we deze activiteiten doortrekken naar het Rooise deel van de parochie. Wij zoeken twee mensen uit het Rooise, om samen met de bestaande leden van het IDO deze diaconale activiteiten in Sint-Oedenrode te organiseren en te dragen. Heeft u belangstelling of vragen? Laat het even weten aan parochiesecretariaat de Goede Herder in Sint-Oedenrode. Diaken Wilchard Cooijmans of Manon van den Broek nemen contact met u op.

Manon van den Broek
Wilchard Cooijmans