In gesprek over geloof en leven: Sycamore

Na een geslaagde eerste bijeenkomst gaan we op dinsdag 29 november verder met Sycamore, een reeks avonden waarin ontmoeting en het samen stilstaan bij ons geloof en ons leven. De avonden zijn opgebouwd rond de filmreeks Sycamore. Een programma van laagdrempelige filmpjes, die de verbinding laat zien tussen ons dagelijks leven en ons geloof. Telkens bekijken we een stukje film en gaan vervolgens met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag.

De films worden gepresenteerd door pastoor Stephen Wang. In iedere film staat er één onderwerp centraal. In de film bespreekt pastoor Wang dit thema terwijl hij wandelt door het Engelse landschap. Dit wordt afgewisseld met straatinterviews en onderbroken door de gespreksmomenten. Iedere bijeenkomst begint met een kopje koffie/thee, daarna bekijken we de film. Tijdens de gesprekken wordt gezorgd voor wat te drinken.

Het thema van 29 november is ‘Het bestaan van God’. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot uiterlijk 21.30 uur.  Plaats: Parochiecentrum, Borchmolendijk 19A, Sint-Oedenrode.                                                             

Aanmelden kan via e-mail: , onder vermelding van Sycamore, maar u kunt ook onaangemeld binnen lopen.

Iedereen is welkom.