In gesprek over geloof en leven: Sycamore

Op dinsdag 8 november starten we met reeks avonden waarin ontmoeting en het samen stilstaan bij ons geloof en ons leven. De avonden zijn opgebouwd rond de filmreeks Sycamore. Een programma van laagdrempelige filmpjes, die de verbinding laat zien tussen ons dagelijks leven en ons geloof. Ieder filmpje duurt ongeveer 20 minuten. Telkens bekijken we een stukje film en gaan vervolgens met elkaar in gesprek aan de hand van een vraag.

De films worden gepresenteerd door pastoor Stephen Wang, een katholiek priester en leraar. In iedere film staat er één onderwerp centraal. In de film bespreekt pastoor Wang dit thema terwijl hij wandelt door het Engelse landschap. Dit wordt afgewisseld met straatinterviews en onderbroken door de gespreksmomenten.

Iedere bijeenkomst begint met een kopje koffie/thee, daarna bekijken we de film. Tijdens de gesprekken wordt gezorgd voor wat te drinken.
Voor dit jaar staan er drie bijeenkomsten gepland: dinsdag 8 november, dinsdag 29 november en dinsdag 13 december. In het nieuwe jaar gaan we verder.

Het thema van 8 november is ‘Op zoek naar geluk’. De verdere onderwerpen zullen we samen kiezen.

Opbouw van de avond:
19.30 uur: binnenkomst, kennismaking, bijpraten onder het genot van een kopje koffie/thee.
19.45 uur: film en gesprekken.
20.45 uur: afronding

Plaats: Parochiecentrum, Borchmolendijk 19A, Sint-Oedenrode.                                                              

Iedereen is welkom. Er is zeker geen voorkennis vereist.
Aanmelden kan via e-mail: , onder vermelding van Sycamore, maar u kunt ook onaangemeld binnen lopen.